Descoperă prețurile pentru creare site web de prezentare sau magazin online

Alege cel mai bun pachet pentru nevoile tale

Preț creare site web de prezentare

Un site web de prezentare este cheia spre succes.

Cu un design captivant, demonstrați profesionalism și vă extindeți vizibilitatea. Atrageți și captați interesul clienților, oferindu-le informațiile esențiale. Invitați-i să exploreze universul afacerii voastre și să devină clienți fideli.

Haideți să transformăm viziunea voastră într-o realitate digitală, construind împreună succesul afacerii!

Start

Primul pas către clienți
199€

Profesional

Afacerea ta pusă în lumină
499€

Personalizat

Mai mult decât un site
la cerere

Preț creare magazin online

Descoperă puterea expansiunii tale în lumea digitală prin un magazin online construit pe cea mai populară soluție open-source de comerț electronic din lume: WooCommerce.

O vitrină virtuală deschisă non-stop către succes, unde clienții explorează și achiziționează din confortul propriului lor spațiu.

Economie semnificativă, control total și interacțiune eficientă cu clienții prin tehnologie modernă. Adaptează-te rapid la tendințe, gestionează inventarul și atrage noi piețe. Extinde-ți orizonturile și transformă vizitatorii în clienți fideli.

Un magazin online – intrarea ta în era afacerilor viitorului.

Boutique

799€

Profesional

999€

Personalizat

la cerere

FAQ

Intrebari Frecvente

Pret creare site web pret creare magazin online 1

Există multiple motive pentru a alege un profesionist web în loc să încerci să creezi site-ul singur. În primul rând, dețin experiența și cunoștințele necesare pentru a crea un site atractiv și funcțional, care să se adapteze nevoilor și obiectivelor tale.

Utilizez cele mai bune practici de design web și dezvolt site-uri care sunt optimizate pentru performanță și experiența utilizatorului.

De exemplu, pot integra animații și efecte vizuale speciale care să îmbunătățească aspectul și interactivitatea site-ului tău. În plus, lucrând împreună cu mine, te vei bucura de asistență tehnică și suport pentru a-ți rezolva orice problemă și pentru a-ți oferi sfaturi și îndrumări în dezvoltarea afacerii tale online.

Costurile implicate în crearea și întreținerea unui site web pot varia în funcție de complexitatea proiectului și de nevoile tale specifice.

Vom dezvolta o ofertă personalizată care va cuprinde toate serviciile solicitate, iar costurile vor fi comunicate în mod transparent.

În general, costurile pot include designul și dezvoltarea site-ului, achiziționarea domeniului și găzduirea web, optimizarea SEO, mentenanța și actualizările ulterioare.

Este important să înțelegi că investiția într-un site web de calitate este un pas esențial pentru dezvoltarea afacerii tale online și că vei beneficia de un mediu online profesional și eficient pentru a-ți promova produsele sau serviciile.

Pentru a-ți crea un site web profesionist și captivant, voi lucra îndeaproape cu tine pentru a înțelege viziunea ta și obiectivele afacerii tale.

De exemplu, imagină-ți că ești proprietarul unei brutării și dorești un site care să reflecte calitatea produselor tale și să atragă clienți noi. Voi crea un design unic, cu imagini apetisante și conținut atractiv, astfel încât vizitatorii să fie imediat atrași și dornici să afle mai multe despre produsele tale delicioase.

Un site web profesional și un magazin online pot transforma afacerea ta.

Imagină-ți că ai o mică afacere de bijuterii handmade și îți dorești să îți extinzi audiența.

Prin intermediul unui site web de prezentare elegant, poți prezenta colecțiile tale unice de bijuterii și poți crea un brand puternic.

Un magazin online îți permite să vinzi produsele tale în întreaga țară sau chiar la nivel internațional, făcându-ți afacerea disponibilă non-stop pentru clienți. Astfel, poți crește vânzările și să-ți dezvolți rapid afacerea.

Optimizarea SEO poate face diferența în câștigarea atenției clienților potențiali.

Să presupunem că ai o agenție de turism local și dorești să atragi mai mulți turiști către destinațiile tale.

Prin aplicarea tehnicilor avansate de SEO, voi optimiza site-ul tău web astfel încât să apară în primele rezultate de căutare pentru expresii precum “vacanțe de neuitat în [numele destinației]”. Acest lucru va crește șansele ca potențialii turiști să descopere afacerea ta înaintea concurenței și să îți rezerve pachetele turistice.

Un site web eficient trebuie să atragă vizitatorii și să-i determine să acționeze.

Să presupunem că deții un salon de înfrumusețare și dorești să îți mărești baza de clienți. Pe site-ul tău, ar trebui să includem fotografii cu serviciile tale de înaltă calitate și să evidențiem ofertele speciale sau pachetele promoționale.

De asemenea, putem adăuga testimoniale de la clienți mulțumiți și o secțiune de programare online pentru a facilita rezervările. Astfel, vizitatorii vor fi atrași de aspectul profesional al serviciilor tale și vor dori să experimenteze tratamentele și serviciile tale de înfrumusețare.

După lansarea site-ului tău, vei beneficia de un panou de administrare intuitiv și ușor de utilizat.

Prin intermediul acestuia, vei putea gestiona și actualiza conținutul site-ului tău fără a fi necesare cunoștințe tehnice avansate.

Îți voi oferi instrucțiuni și suport pentru a te ajuta să te familiarizezi cu panoul de administrare și să îți adaugi, editezi sau ștergi pagini, produse, imagini sau texte.

De exemplu, dacă ai un site de prezentare pentru un restaurant și dorești să adaugi un meniu nou sau să actualizezi orele de funcționare, vei putea face acest lucru într-un mod simplu și rapid prin panoul de administrare.

Dacă dorești să integrezi funcționalități suplimentare în magazinul tău online, cum ar fi plată online sau rezervări, te pot ajuta să le implementezi într-un mod sigur și eficient.

Împreună vom analiza nevoile afacerii tale și vom identifica cele mai potrivite soluții pentru integrarea acestor funcționalități.

De exemplu, pentru plata online, putem integra gateway-uri de plată securizate și recunoscute, care să permită clienților tăi să efectueze plăți într-un mod simplu și convenabil.

Pentru rezervări, putem utiliza module speciale de rezervare online care să ofere clienților posibilitatea de a programa serviciile sau produsele tale. Astfel vei oferi o comunicare transparentă și o experiență plăcută pentru utilizatori.

Să ne cunoaștem

Ești interesat de serviciile prezentate?

Hai să vorbim și împreună putem duce afacerea ta la următorul nivel.